Skip to content

Vurrukkulukke Dinner Bowls! Voor een comfortabel en vroeg diner

Heb je al gehoord dat je bij ons sinds kort terecht kunt voor heerlijke Dinner bowls? Nee? Nou! Je kunt sinds kort bij ons terecht voor heerlijke Dinner Bowls! Van woensdag tot en met zaterdag zijn we daarom tot 20:00 uur open.

Wij serveren onze gerechten in grote komen. Dat heeft iets gezelligs en vertrouwds. De gerechten zijn verwarmend en gezond. Zo zorgen wíj voor een ontspannen begin van jóuw avond.

Voor de kinderen is er een lekkere selectie en voor de piepkleintjes maken we verse ‘olvarit’ (waarbij je zelf je vingers aflikt).

Neem je een kijkje op de menukaart?

Tijd voor taart

Positieve berichten vandaag! De gemeente staat achter de herbestemming van ons pand. Nog even en Rotterdam heeft er een nieuwe horeca locatie bij. Nog een paar weken wachten op de definitieve stempel en dan zullen we de locatie bekend maken.. spannende tijd!

Hoera! We hebben een plek!

In Rotterdam… De stad waar we van houden, de plek waar we ons thuisvoelen én de locatie is uniek! Binnenkort vertel ik je er alles over, maar eerst even wat zaken definitief maken. Kom hier terug…want ik houd je graag op de hoogte!

Back To Top