skip to Main Content

Babyshower in Rotterdam

Babyshower in Rotterdam bij Juffrouw van Zanten

Iemand verrassen met een fantastische babyshower in Rotterdam? Of zoek je zelf een leuke locatie om de komst van je kleine te vieren? Met twee locaties in Rotterdam West en Kralingen kun je bij ons terecht voor een feestelijk groepsarrangement. Bij Juffrouw van Zanten nemen wij de voorbereiding graag voor je uit handen! Met een versierde tafel vol hartige hapjes, huisgemaakte patisserie en onbeperkt thee zorgen we ervoor dat jullie een onbezorgde middag hebben vol gezelligheid en voorpret.

Tijdens deze babyshower krijg je onbeperkt thee naar keuze. Wij serveren thee van het merk JING een exclusief Engels thee merk met prachtig mooie theeblaadjes, geloof ons: deze wil je zeker geprobeerd hebben!

Arrangement

Ons standaard arrangement kan geheel naar wens aangepast en uitgebreid worden. Bij Juffrouw van Zanten houden we rekening met de dieetbeperkingen van de zwangere en ook een vega-, vegan- of glutenvrije babyshower is voor ons geen enkel probleem. Wanneer je alle dieetwensen bij de reservering aangeeft houden wij hier uiteraard graag rekening mee.

Dit babyshower arrangement kan dagelijks gereserveerd worden vanaf 14.30 uur. Wil je de babyshower graag op een eerder tijdstip vieren? Dan is het op de weekenddagen mogelijk om een lunch arrangement óf de feestbrunch in babyshowerstijl te reserveren, vraag hiervoor even naar de mogelijkheden!

Mail ons

Back To Top