skip to Main Content

Diner met kinderen in Rotterdam West

Diner in Rotterdam West

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam voor ontbijt, brunch, lunch en borrel maar ook voor diner. Juffrouw van Zanten in Rotterdam West serveert heerlijke gezonde dinerbowls.  Boordevol verse ingrediënten, biologisch of heel bewust lokaal. Gewoon voor als je een keer geen zin hebt om te koken of wanneer je tijd over wilt houden om te sporten of gewoon een keertje te niksen. Wij maken alles zelf en variëren uiteraard met de seizoenen.

Diner met kinderen

Uiteraard heeft Juffrouw van Zanten ook aan de kinderen gedacht. Voor hen zijn er verschillende kindergerechten; van een gezonde variant op “kip, patat met appelmoes” tot een Bento bowl waarbij de kids ieder ingrediënt zelf kunnen kiezen. Van Roseval friet tot quinoa, verschillende groenten en vlees, vis of een vegetarisch alternatief. Ook hebben wij een ruime keuze aan speelgoed voor de kinderen, een speelhuisje, zandbak in de achtertuin of knutselpakketjes om gezellig aan tafel mee te spelen. Bij ons vervelen de kids zich nooit.

Vegetarisch diner

Omdat Juffrouw van Zanten dol is op groenten en voornamelijk met groenten werkt, is er ook voldoende keus aan vegetarische gerechten. Denk aan gepofte knolselderij carpaccio, falafel met quinoa en gegrilde groente of een huisgemaakte vegaburger, allemaal even lekker. Heb je andere dieetwensen? Vertel het ons en wij bereiden een heerlijk op maat gemaakt gerecht.

Op deze dagen kunt u bij ons terecht voor diner:

Donderdag t/m zondag: 8.45u – 20:00u

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

2e Middellandstraat 27

Back To Top