skip to Main Content

Knus en casual dineren in Rotterdam West

Diner in Rotterdam West

Juffrouw van Zanten is de gezelligste plek in Rotterdam voor ontbijt, brunch, lunch en borrel maar zeker ook voor een goed diner! In Rotterdam West serveren wij heerlijke gerechten waar je blij van wordt. Nostalgisch comfort food dat – naast dat het gewoon heel erg lekker is – ook boordevol verse ingrediënten zit waarbij biologische producten worden gebruikt: win-win! Gewoon voor als je een keer geen zin hebt om te koken, wil bijkletsen met vrienden of hunkert naar verwarmend comfort food. Ons creatieve keukenteam maakt graag zoveel mogelijk zelf met seizoengebonden producten en werkt alleen samen met de beste leveranciers, zoals Man Met Friet en De Groene Weg Slagerij.

Diner met kinderen

Uiteraard denken wij ook aan onze kleine gasten. Voor hen zijn er verschillende mogelijkheden; van een gezonde variant op “kip, patat met appelmoes” tot een Bento bowl, waarbij de kids ieder ingrediënt zelf mogen kiezen. Van ambachtelijke frietjes tot knapperige worteltjes, verschillende groenten en vlees, vis of een vegetarisch alternatief. Ook is er ruime keuze aan speelgoed voor de kinderen, een speelhuisje, zandbak in de achtertuin of knutselpakketjes om gezellig aan tafel mee te spelen. Bij ons vervelen de kids zich nooit.

Shared Dinner

Zoek je een leuke plek in Rotterdam voor een avond met vrienden, verjaardagsdiner of een andere gezellige gelegenheid waarvoor je met een groep voor samenkomt? Dan is ons Shared Dinner concept een aanrader! Hierbij bieden wij verschillende opties, waardoor het een feest is voor jong en oud. Benieuwd? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vegetarisch Diner

Omdat Juffrouw van Zanten dol is op groenten en verrassende ingrediënten, is er ook voldoende keus aan vegetarische gerechten. Denk aan een gekruide paddestoelen-stoof met bulgur, gepofte knolselderij carpaccio, huisgemaakte falafel of een langzaam gegaarde vegaburger: allemaal om je vingers bij af te likken. Heb je andere dieetwensen? Vertel het ons en wij bereiden graag een heerlijk gerecht waar je zonder zorgen van kunt genieten.

Op deze dagen kunt u bij ons terecht voor diner:

Donderdag t/m zondag: 8.30u – 21:00u
Juffrouw van Zanten Rotterdam West
2e Middellandstraat 27

Back To Top