Skip to content

Feestje vieren bij Juffrouw van Zanten

Feestje? Mail ons!

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam voor ontbijt, brunch, lunch of borrel. Heeft u iets te vieren, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Verjaardag, huwelijk, babyshower, bedrijfsfeest, familiebrunch, jubileum of een andere reden voor een feestje? Juffrouw van Zanten staat klaar met slingers en arrangementen. Wij denken graag met u mee.

Juffrouw van Zanten heeft verschillende feestelijke arrangementen voor u samengesteld, maar ook onze high tea is erg geschikt voor een feestje.

De borrel staat klaar

Voor groepen van 8 tot 40 personen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. In onze locatie in Kralingen kunnen wij op onze bovenverdieping groepen tot 16 personen ontvangen. Bij onze locatie in Rotterdam West kunnen wij groepen tot 6 personen ontvangen. In onze locatie in Hillegersberg kunnen wij groepen tot 40 personen ontvangen, in onze koffiebar. U kunt reserveren vanaf 15:00 uur. De hele koffiebar afhuren is mogelijk vanaf 15:30 uur. Wij hanteren hierbij een omzetgarantie van €250 per uur.

Vertel ons uw wensen en wij maken een aanbod op maat. Mail ons

Feestje vieren bij Juffrouw van Zanten in Rotterdam?
Wij denken graag met u mee!

BORREL ARRANGEMENT

Geniet van een heerlijke borrel bestaande uit
een borrelplank gevolgd door bitterballen,
oesterzwamballen en luxe friet.

€ 15,75 p.p.

ZOET & HARTIG

Een proeverij van huisgemaakte patisserie,
gevolgd door de borrelplank, luxe friet
en onze oesterzwamballen.

€ 18,50 p.p.

HIGH TEA

Huisgemaakte patisserie,
hartige hapjes en
onbeperkt thee.

€ 25,50 p.p.

Borrel bij Juffrouw van Zanten? Vertel ons uw wensen, wij denken graag met u mee.

Veelgestelde vragen

Reserveren kan vanaf 15:00 uur voor groepen bij Juffrouw van Zanten Kralingen, West & Hillegersberg. De hele koffiebar bij Juffrouw van Zanten Hillehgersberg kunt u afhuren
vanaf 15:30 uur. Wij zorgen in dit geval dat de locatie vanaf 15.00 uur leeg is, in dit half uur doen wij de voorbereiding zoals versieren.

Allergieën en/of dieetwensen kunnen op voorhand worden aangegeven, dan houden wij hier rekening mee.

Het uitgebreide borrel arrangement van €15,75 p.p.: een heerlijke borrelplank gevolgd door bitterballen, oesterzwamballen en luxe friet.

Het zoet & hartig arrangement van €18,50 p.p.: patisserie proeverij op tafel, gevolgd door de borrelplank, oesterzwamballen en de luxe friet.

Het kids arrangement van €8,25 p.p.: een cakeje versieren, een fruitspies en kidsfriet.

De high lemonade voor €13,75 p.p.: een muffin, pancakes, vers fruit, brownie, kaasstengel, een kleurplaat en een knutsel verrassing.

High Tea voor €25,50 p.p.: huisgemaakte patisserie, hartige hapjes en onbeperkt thee van JIING.

Babyshower High Tea voor €29,50 p.p.: huisgemaakte patisserie, hartige hapjes en onbeperkt thee van JING. Alles in gewenst kleurthema, invulkaarten & versiering.

Voor kinderen hebben wij de volgende opties:

Het kids arrangement van €8,25: een cakeje versieren, een fruitspies en kidsfriet. Het is mogelijk om voor een meerprijs van €1,75  de kidsfriet te vervangen door pancakes.

De high lemonade voor €13,75: een muffin, pancakes, vers fruit, brownie, kaasstengel, een kleurplaat en een knutsel verrassing.

Op beide locaties hebben wij voor kinderen een speelhoek en diverse speelbakken waarmee gezellig aan tafel gespeeld kan worden.

Bij een High Tea €25,50 p.p. krijgt u:

  • Blondie/brownie
  • Chocololly
  • Bananenbrood
  • Scone met clotted cream en jam
  • Quiche
  • Seizoenssoep
  • Toast met avocado mash en zalm
  • Pancakes
  • Onbeperkt thee van Jing

Let op: producten kunnen variëren ivm wisseling van seizoen.
Babyshower High Tea is €29,50 p.p..

Dranken doen wij op nacalculatie, het is wel mogelijk om het aanbod op voorhand te beperken of tijdens uw feest een seintje te geven bij een bepaald bedrag.

Bij het afhuren van de gehele locatie hanteren wij een omzetgarantie. Als u een verdieping afhuurt hanteren wij een omzetgarantie afhankelijk van de groepsgrootte.

Wij kunnen zeker versieren, dit doen wij met gekleurde slingers. Indien dit gewenst is, kunt u dit aangeven bij uw reservering.

Mocht u specifieke wensen of kleur thema’s hebben dient u hiervoor zelf versiering mee te brengen.

Bij een Babyshower hebben wij versiering in de kleuren roze of blauw. Indien dit gewenst is, kunt u dit en de gewenste kleur aangeven bij uw reservering.

Mocht u specifieke wensen of kleur thema’s hebben dient u hiervoor zelf versiering mee te brengen.

Mocht u eerder willen versieren is dit mogelijk vanaf het tijdstip dat u heeft gereserveerd. Wij hebben de tijd hier voor nodig om voorbereidingen te treffen.

Mocht u bijvoorbeeld vanaf 15:00 uur hebben gereserveerd en zelf willen versieren, raden wij aan de gasten te laten arriveren vanaf 15:15 uur.

Op beide locaties hebben wij voor kinderen een speelhoek en diverse speelbakken waarmee gezellig aan tafel gespeeld kan worden.

Het meenemen van een taart is toegestaan. Hier brengen wij €1,00 gebaksgeld per persoon voor in rekening.

KOM NAAR JUFFROUW VAN ZANTEN IN ROTTERDAM

Back To Top