skip to Main Content

Feestje vieren in Rotterdam

Feestje vieren in Rotterdam

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam voor ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner. Maar heeft u iets te vieren, dan bent u bij Juffrouw van Zanten ook aan het goede adres. Verjaardag, huwelijk, babyborrel, kraamfeest, bedrijfsfeest, familiebrunch, jubileum, of een andere reden voor een feestje? Juffrouw van Zanten is altijd in voor een feestje. Wij denken graag met u mee.

Juffrouw van Zanten heeft verschillende feestelijke arrangementen voor u samengesteld, maar ook onze high tea is erg geschikt voor een feestje.

Borrel in Rotterdam

Voor groepen van 8 tot 55 personen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. In onze locatie in Kralingen kunnen wij op onze bovenverdieping groepen tot 35 personen ontvangen en in de gehele locatie mogen wij tot 55 personen verzorgen. In onze locatie in Rotterdam West kunnen wij op de bovenverdieping groepen tot ongeveer 25 personen ontvangen en in de gehele locatie mogen wij tot 45 personen ontvangen. U kunt (een deel van) onze locatie afhuren vanaf 15:30u. Voor een exclusieve reservering van een van onze verdiepingen hanteren wij een minimale besteding van €300.

Vertel ons uw wensen en wij maken een aanbod op maat. Mail ons

SNACK ARRANGEMENT

Een variatie aan hapjes om gezellig te delen, te denken aan een puntzakje verse friet & (oesterzwam-) bitterballen.

€ 9,75 p.p.

BORREL ARRANGEMENT

Een variatie aan huisgemaakte hartige lekkernijen, waaronder onze (oesterzwam-) bitterballen,
groente tuintje en een mini soepje. 

€ 14,75

HARTIG & ZOET

Een proeverij van huisgemaakte patisserie, gevolgd door een proeverij van hartige lekkernijen naar keuze. 

€ 18,50

Back To Top