skip to Main Content

High tea in Rotterdam

High tea in Rotterdam

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam voor ontbijt, brunch, borrel of diner. Maar heeft u iets te vieren of gewoon zin in een relax moment met vriendinnen, dan bent u bij Juffrouw van Zanten ook aan het goede adres. Wij hebben de heerlijkste high tea voor u samengesteld. Een high tea met verschillende hartige hapjes, zowel warm als koud en uiteraard een variatie aan huisgemaakte patisserie.

Tijdens deze high tea krijgt u onbeperkt thee naar keuze. Wij serveren thee van het merk JING een exclusief Engels thee merk met prachtig mooie theeblaadjes, deze wil je geprobeerd hebben.

Ook een vega-, vegan- of glutenvrije high tea is voor ons geen enkel probleem. Als u uw dieetwensen bij de reservering aangeeft dan, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Reserveren voor een high tea kan vanaf 14.30u, het beste via mail.

Mail ons

Babyshower High Tea

Iemand verrassen met een fantastische babyshower in Rotterdam? Of zoek je zelf een leuke locatie om de komst van je kleine te vieren? Met twee locaties in Rotterdam West en Kralingen kun je bij ons terecht voor een feestelijk groepsarrangement. Met onder andere huisgemaakte scones, hartige hapjes, blauwe of roze patisserie, een alcoholvrije bruis en uiteraard versiering in stijl, verzorgen wij het feestje tot in de puntjes. Vertel ons je wensen en wij passen onze high tea hier graag op aan. Meer informatie

Little Diva Tea

Uiteraard heeft Juffrouw van Zanten ook aan de kinderen en tieners gedacht. Speciaal voor hen hebben wij een Little Diva Tea samengesteld; een combinatie van hartig en zoet, met sowieso de kids favorieten pancakes, vers fruit en cakepop versieren en daarbij onbeperkt icetea of limonade, nagellakken en leuke kleurplaten. De High Lemonade is een iets stoerdere variant van deze kids high tea: deze komt met goochelsetjes en ander vermaak voor aan tafel. Uiteraard kan er ook gespeeld worden met ons standaard brede aanbod aan speelgoed.

AFTERNOON TEA

Huisgemaakte zoetigheden, hartige hapjes, scones met clotted cream en jam en onbeperkt thee.

€ 22,50

BABYSHOWER HIGH TEA

Huisgemaakte zoetigheden, hartige hapjes, scones met clotted cream en jam en onbeperkt thee, in roze of  blauw thema met feestelijke versiering.

€ 22,50

VEGAN HIGH TEA

Onbeperkt thee met vegan zoete en hartige hapjes. Ook glutenvrij is een mogelijkheid.

€ 24,50

LITTLE DIVA TEA

Onbeperkt ijsthee of limonade. Snoeperij van hartig en zoet, cakeje versieren & spelen aan tafel.

€ 15,00

Back To Top