skip to Main Content

Jeugd Vakantiepaspoort

Zomerse high lemonade

Speciaal voor kinderen heeft Juffrouw van Zanten een hele leuke high lemonade samengesteld. Allerlei heerlijke huisgemaakte zoetigheden, een lekkere limonade en een leuke verrassing. Dit alles kost normaal €12,00 per persoon, maar met je jeugdvakantie paspoort kun je met 25% korting nu voor €9,00 per persoon hier gebruik van maken.

Je hoeft hiervoor niet te reserveren en kunt zowel in ons restaurant in Kralingen als in Rotterdam West hiervoor terecht. Ook zonder een jeugdvakantie paspoort ben je van harte welkom voor dit leuke arrangement.

Dagje uit in Rotterdam

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam West en in Kralingen voor ontbijt, brunch, lunch of diner. Iets te vieren of gewoon zin in een relax moment met je kids of met vrienden? Bij ons zit je altijd goed.

Wij hebben 2 grote terrassen, leuk en aantrekkelijk speelgoed voor de kids en een hele uiteenlopende kaart van verse smoothie tot mooie wijnen en van pancakes tot bitterballen. Goed voor een snelle kop koffie met een huisgemaakt taartje of een hele middag borrelen terwijl de kids gezellig spelen. Hopelijk zien we je snel!

Back To Top