skip to Main Content

Wij bieden met Juffrouw van Zanten een ontbijt – en brunchrestaurant waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten terwijl de kinderen ongestoord spelen aan tafel. Voor de jongste gasten hebben we daarom een waanzinnige speelgoedcollectie, die via de online speelgoedwinkel gemakkelijk beschikbaar is voor iedereen.

Onze Visie

Aantrekkelijk, uitdagend en veilig speelgoed waarmee je heerlijk kunt spelen aan tafel.

Spelen aan tafel

Een uitdaging! Hoe kan jouw kind rustig aan tafel spelen terwijl jij ontspant met een vriend(in), een kop koffie of een krantje? Wij hebben er het juiste speelgoed voor; boeiend speelgoed met een geschikt formaat dat de kans op rondvliegende stukken minimaliseert.

|

Aantrekkelijk

Speelgoed met zo’n aantrekkingskracht dat je kind verleid wordt om ermee te spelen. Het heeft iets magisch, mysterieus, het zijn de kleuren, de materialen, de verborgen verrassingen… Speelgoed waarmee je kind fijn kan opgaan in zijn spel.

|

Uitdagend

Slim gekozen speelgoed dat past bij de interesse en behoefte van je kind. Aan uitdagend speelgoed valt genoeg te beleven om te blijven boeien. Onze collectie heeft voor elk wat wils. We houden rekening met de leeftijd, de interesse en de aard van je kind.

|

Veilig

Speelgoed waarmee je kind veilig kan spelen, zelfs als de kleinsten meedoen met de groteren. Kindvriendelijke materialen die tegen een stootje kunnen en die goed te reinigen zijn, zodat het geen punt is als je kleintje er even aan proeft.

Vanzelfsprekend kiezen wij voor merken met respect voor de aarde en de mens.
Bekijk onze Top5 duurzame speelgoedmerken hier.

Bekijk de leukste items in de online speelgoedwinkel, of…
Kom het beleven in ons ontbijt – en brunchrestaurant Juffrouw van Zanten.

Back To Top