skip to Main Content

AAN TAFEL BIJ JUFFROUW VAN ZANTEN

Vaderdag zou vaderdag niet zijn, als wij onze gasten niet kunnen verwennen met onze exclusieve Big Green Egg brunch. Omdat we momenteel maar heel beperkt plek hebben we in onze restaurants (6 en 8 tafels) en we alleen maar huishoudens of tweetjes mogen ontvangen, hebben we bedacht dat we onze vaderdagbrunch in twee uitvoeringen zullen verzorgen. Namelijk ‘gewoon’ bij ons in de restaurants, of bij u thuis aan uw eigen keuken tafel. Wij bereiden alles voor bij ons op de Big Green Egg; van geroosterd fruit en groenten, tot vlees en een heerlijke gerookte sap en bezorgen alles in een mooie box op zaterdagmiddag bij u thuis. Met een korte instructie heb je zondagmorgen alles in een handomdraai op tafel.

Maar je kunt dus ook nog steeds bij ons in Kralingen of West reserveren voor deze gezellige brunch. We serveren de brunch tussen 9 – 15u. Je kunt zelf je tijd kiezen en wij reserveren de tafel 2 uur voor jouw gezelschap. We nemen reserveringen aan van 2 personen, 2 personen met kids onder de 12 jaar en van gezinnen.

  • Volwassenen: €22,50
  • Kinderen: €9,75

Vaderdag bij u thuis:

  • Vaderdagbox 2 personen: €45,-
  • Vaderdagbox 1 persoon €25,-
  • Kidstas: €9,75

Voor de kinderen zorgen we dat er wat te doen is aan tafel tijdens het eten.

VADERDAGBRUNCH IN ROTTERDAM

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam waar je kunt genieten van huisgemaakt vers en biologisch eten. Onze vaderdagbrunch staat in het teken van de Big Green Egg, maar uiteraard zullen onze heerlijke pancakes, scrambled egg en andere favorieten ook niet ontbreken.

Kids kunnen zich bij ons vermaken met ons zorgvuldig geteste speelgoed, zodat jullie tijd hebben om even bij te komen en bij te praten met elkaar. 

Stoere mannen vaderdagbrunch in Rotterdam op zondag 21 juni.

!! UPDATE: de vaderdagbrunch in beide restaurants is tot 13:45 helemaal vol gereserveerd. Wilt u reserveren vanaf 13:45u kunt u mailen naar [email protected] . Wilt u dat we u contacten als er iemand annuleert, dan kunt u ook een mailtje sturen. Het is nog wel mogelijk om een Vaderdagbox voor bij u thuis te bestellen.

‘Onweerstaanbaar lekker, gezond en vol energie,

dat is waar wij met onze producten naar streven.’

Wil je een plekje reserveren voor de Vaderdagbrunch in Rotterdam bij Juffrouw Van Zanten? Reserveer dan snel.

Juffrouw van Zanten

Kralingen
Lusthofstraat 27A
3062WB Rotterdam

Met de auto:  Parkeren kan voor de deur, zone 32
Met OV: Metro Voorschoterlaan 300m

West
Tweede Middellandstraat 27
3021 BL Rotterdam


Met OV: Tramhalte Vierambachtstraat

Wilt u reserveren of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op.

Mail naar [email protected] of bel:

Reserveringen in Kralingen: 010-7371913

Reserveringen in West: 010-8188966

Back To Top