skip to Main Content

Meivakantie 2017

Heb je nog geen plannen voor deze meivakantie? Dat komt goed uit, want wij hebben een aantal leuke activiteiten bedacht! Je kunt je aanmelden via email, telefoon of bij ons in het restaurant. Het is niet verplicht, maar wel aan te bevelen, want we hebben een beperkt aantal plekken.

Oranje outfit knutselen

Woensdag 26 april, 11 uur

Ontwerp en maak de origineelste Koningsdag outfit. Hoedjes, kroontjes, zonnebrillen, t-shirts, een sjieke sjerp of broche. Wij hebben leuke materialen en ontwerpjes voor de accessoires, maar je mag ook je eigen rok, broek of shirt meenemen om te versieren. De workshop is zeer geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar ook jongere kinderen (onder begeleiding van een volwassene) of oudere kinderen zijn van harte welkom.

Je krijgt een lekker glas huisgemaakte limonade en cake voor tijdens het knutselen.

Kosten van deze workshop: €7,50

Cakepops versieren

Vrijdag 28 april, 11 uur

De leukste cakepops versier je natuurlijk zelf! Witte, bruine, roze, groene, gele of blauwe cakepops, je kunt het zo gek niet bedenken. Cakepops met spikkels of oogjes, je mag het helemaal zelf verzinnen. De cakepops die je maakt, mag je zelf hebben, gelijk opeten of mee naar huis nemen. Het proeven van het resultaat is natuurlijk een essentieel onderdeel van deze workshop. De workshop is zeer geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar ook jongere kinderen (onder begeleiding van een volwassene) of oudere kinderen zijn van harte welkom.

Voor drinken wordt gezorgd en uiteraard hebben we genoeg te snoepen.

Kosten van deze workshop: €7,50

Recycle robots knutselen

Dinsdag 2 mei, 11 uur

Maak zelf de grappigste, handigste, gevaarlijkste of schattigste robots uit afvalmateriaal. Juffrouw van Zanten gooit het liefst niets weg en probeert alles te hergebruiken. Maar voor onze melkpakken, hagelslagdoosjes en andere verpakkingsproducten hadden we nog geen doel gevonden. Wij verzamelen zoveel mogelijk mooi afval materiaal om mee te knutselen, maar heb je thuis iets leuks wat nou juist kan dienen als het hoofd van je robot of een extra coole robotarm, neem het dan gerust mee. De workshop is zeer geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar ook jongere kinderen (onder begeleiding van een volwassene) of oudere kinderen zijn van harte welkom.

Ook tijdens deze workshop krijg je iets lekkers te eten en te drinken.

Kosten van deze workshop: €7,50

Belangrijk: Voor alle workshops geldt dat ze begeleid worden door iemand vanuit Juffrouw van Zanten, maar toezicht vanuit de ouders is verplicht voor kinderen die nog niet zelfstandig komen en gaan. Voor de ouders hebben wij gedurende de hele vakanties leuke specials, zodat zij ook even écht kunnen relaxen.

Poppenkast

Donderdag 4 mei, 11 uur

Jan Klaassen en Katrijn beleven de spannendste avonturen. Geschikt voor alle leeftijden. De poppenkast wordt verzorgd door de enige echte Juffrouw van Zanten 😉 die al jaren lang met Jan Klaassen en Katrijn de leukste verhalen vertelt.

De poppenkast is gratis en er hoeft ook niet voor gereserveerd te worden.

Tile art contest

Gedurende de hele vakantie hebben we een stoepkrijtwedstrijd. Maak jij de mooiste stoeptegel? Dan win jij een kids high-tea voor twee personen, ter waarde van €30,-! Van iedere stoeptegel wordt een foto gemaakt. Deze foto’s hangen we op in ons restaurant en aan het eind van de vakantie, kiest een onpartijdige jury wie de winnaar is.

 

 

Back To Top